Uygun Banka Kredi

Ziraat Bankası Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme

Ziraat Bankası Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme

Ziraat Bankası Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme işlemleri bankaların sizler için hazırladığı yöntemler ile anında ve kolayca yapılmaktadır. Kredi başvurusu yapacağınız zaman şartlara uygun olmanız durumunda hemen kredi sonucunuz onay alacaktır. Sizlere bu yazımızda kredi başvurusu yapmış olan müşterilerin Ziraat Bankası Kredi Başvuru Sonucu Öğrenme işlemlerini nasıl yapacaklarından bahsedeceğiz.

Ülkemizin en büyük bankalarından birisi olan Ziraat Bankası, tüm bankacılık işlemlerinde müşterilerin ilk tercih ettiği bankaların başında gelmektedir. Kişilerin para ihtiyaçları olduğu zaman da banka kredi olarak destek vermektedir. Devlet bankası olmasından dolayı uygun faizlerle işlem yapabilir ve uzun vadeler ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Banka ihtiyaç kredisi dahil tüm kredilerde hızlı yanıt olarak müşterilerine hemen cevap vermektedir. Ama bazı sistemsel durumlarda veya banka ile müşteri arasındaki durumdan kaynaklanan kredilerde biraz uzun sürebilmektedir. Kredi onayınızı henüz almadınız ve bankada kredinizin ne durumda olduğunu merak ediyorsanız bazı işlemler ile anında kredi başvuru sonucu öğrenme yapabilir ve başvurunuzun hangi aşamada olduğunu öğrenebilirsiniz. Sizlere isterseniz şimdi nasıl sorgulama yapabilirsiniz bunun bilgilerini verelim.

İçindekiler

Ziraat Bankası Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası üzerinden kredi başvurusu yapacaksanız en kolay yöntemlerden birisi banka şubeleridir. Çünkü banka şubeler haricinde verdiği tüm kredi başvurularında en sonunda müşteriyi şubeye çağırarak kredi kullandırmaktadır. Bu sebeple sizde en yakın banka şubesine evraklarınız ile giderek hemen başvurunuzu yapabilirsiniz.

Kredi başvurusu yaptıktan sonra eğer kredi onayınız şube onayında kalırsa hemen kredi kullanabileceksiniz. Kredi onayı alamazsanız da krediniz değerlendirilmek üzere genel müdürlüğe gidecektir. Bu durumdan sonra genel müdürlüğün yoğunluğuna göre kredi kullanabileceksiniz.

Onay almanız için bankanın en az 6 aydır sigortalı olarak çalıştığınızı görmesi gerekecektir. Ayrıca emekli olmanız durumunda da banka emekli maaşınızı bu bankadan almanızı isteyecektir. Bu banka müşterilerine gelir belgesiz kredi vermemektedir. Eğer gelir belgesiz kredi almak istiyorsanız, sitemizde bulunan Gelir Belgesiz Kredi (Hemen Başvur) sayfasına giderek hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu bankalar genellikle özel bankalar olup, kişilerin kredi notuna göre işlem yapmaktadırlar.

Ziraat Bankası Kredi Başvuru Sonucu Sorgulama 

Bu bankadan kredi başvurusu yaptığınızda eğer hala size bir yanıt gelmediyse ilk olarak başvuru yaptığınız şubeyi arayabilirsiniz. Banka şubeleri genellikle yoğun olduğundan sizler daha kolay yanıt alabilmeniz için bu bankanın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Ziraat Bankası kredi başvurusu yaptığınızda sonucu öğrenmek için 0 850 220 00 00 numaranı telefonu arayabilir veya 444 00 00 numarasından 7/24 işlem sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Bu numaralar arandığından banka sizlere kredi sonucunuzu söyleyecektir.

Ziraat Bankası kredi başvurusu sonucu öğrenme işlemlerinden birisi de banka şubeleridir. Banka şubelerine kimliğinizle gittiğinizde, gişeden veya müşteri temsilcisinden hemen kredinizin sonucunu öğrenebilirsiniz. Eğer kredi onayı aldıysanız bu krediyi hemen kullanmanız da mümkündür. Eğer kredi başvurusunda bir sorun yaşarsanız, kredi başvurunuzu güncelleyebilir ve tekrardan işlem yapabilirsiniz.

Ziraat Bankası kredi başvurusu sonucu öğrenme için ayrıca bankanın internet bankacılığını veya mobil bankacılığını kullanabilirsiniz. Kredi alacak olan müşteriler kredi başvuru sonucunu öğrenmek için, başvurularım menüsüne girerek işlem yapabilirler. Bu işlemleri sadece banka hesabı olan kişiler, internet şifresi ile yapacaklardır. Ziraat Bankası internet bankacılığını kullanarak, ayrıca tüm bankacılık işlemlerinizi de yapabilirsiniz.

Yukarıda sizlere Ziraat Bankası kredi başvurusu sonucu öğrenme ve sorgulama hakkında detaylı bilgiler verdik. Bu kredilerin sonucunu öğrenmek için 1-2 gün süre ile beklemenizi öneriyoruz. Çünkü yoğunluk olması durumunda kredi sonuçları aynı gün içinde sonuç almayabiliyor. Kredi sonucu belli olduğunda başvuru yaptığınız banka şubesindeki personel sizi arayacaktır. Ayrıca personel haricinde bankaya verdiğiniz cep telefonuna da kredi sonucu gelecektir.

Bir önceki yazımız olanZiraat Bankası İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Ziraat Bankası Bitkisel Üretim Kredisi (Tarla, Bahçe)sayfalarına giderek bu krediler hakkında da bilgiler alabilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.