Uygun Banka Kredi

Öğrenciye Kredi Veren Bankalar Listesi (Başvuru Yap)

Öğrenciye Kredi Veren Bankalar Listesi (Başvuru Yap)

Öğrenciye Kredi Veren Bankalar Hangileridir? Öğrenci kredisi nasıl alınır? Gelir belgesi olmayan öğrenciler hangi bankalardan kredi alabilirler? Eğer öğrenci iseniz ve bankalardan acil para ihtiyacınız için kredi istiyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

Öğrenci olan ve 18 – 26 yaş arası herkes bankalardan kredi ve kredi kartı kullanabilirler. Bilindiği gibi bankalardan kredi alabilmeniz için bazı şartlara da uygun müşteri olmanız gerekiyor. Üniversite öğrencileri aylık gelirlerinin az olmasından dolayı para ihtiyacı olduğu zaman bankaların kampanyalarını tercih ederler. Bankalardan kredi ve kredi kartı kampanyalarını takip eden öğrenciler kendilerine uygun krediyi bulduktan sonra online veya SMS ile başvuru yapabilirler. Bankalardan genel olarak öğrenci olarak gittiğinizde sadece kredi kartı alabilirsiniz.

Şimdi bu yazımızda sizlere hangi şartlarda hangi bankalardan öğrenci kredisi alabilirsiniz bunun hakkında bilgiler vereceğiz. Öğrenci olan kişiler eğer banka şartlarına uygun müşteri olduklarını bankaya gösterirse uygun faizlerden yararlanacaklardır. Öğrencilere verilen krediler sadece ihtiyaç kredisidir. İhtiyaç kredisi alabilmeniz için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. 60 ay vadeli olarak verilen bu kredilerde hangi bankalardan başvuru yapacağınızı sizlere söyleyelim.

İçindekiler

Denizbank

Öğrenci kredisi dediğimiz zaman aklımıza ilk olarak Denizbank gelmektedir. Denizbank gelir belgesiz olarak 55.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermektedir. Sizde bu bankadan kolay bir şekilde kredi başvurusu yapmak istiyorsanız resmi internet sitesi veya SMS kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi notunuzda ve banka sicilinizde bir sıkıntı yoksa, daha önce kredi veya kredi kartı kullandıysanız cep telefonunuzdan mesaj atarak ne kadar kredi alabileceğinizi görebilirsiniz. Mesaj kısmına Kredim ve TC KİMLİK numarasını aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra 3280’e göndermeniz durumunda kredinizin başvurusunu yapabilirsiniz. Onaylanan kredi tutarı size mesaj ile gelecektir. Kredi başvurusu onaylandıktan sonra kimliğinizle birlikte en yakın banka şubesine giderek kredinizi kullanabilirsiniz.

İLGİLİ YAZIMIZ  Ziraat Bankası Çiftçi Kredisi (Faizsiz, Hibe)

İş Bankası Eğitim Kredisi

İş Bankası öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda velisinin kefil olması ile birlikte 60 ay vadeli 10.000 TL Eğitim kredisi vermektedir. Burada başvuru yapan öğrencinin öğrenci belgesi olması ve kredi notunun en az 1300 ve üzerinde olması gerekiyor. Kredi notu ayrıca kefil olacak aile bireyinin de önemlidir. Eğer şartlara uygunsanız banka şubesinden kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru onayı sonrası paranızı hemen kullanabileceksiniz.

Akbank Öğrenciye Kredi İmkanı

Öğrenciye kredi ve öğrenciye kredi kartı veren bankalar arasında en çok tercih edilen banka olan Akbank üzerinden hem eğitim kredisi hem de ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Akbank öğrenci kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler kredilerini banka şubelerinden velisi ile birlikte yapmalıdırlar. Ama eğer bu bankadan kullandığınız bir kredi kartı veya bir hesap varsa Akbank Direkt üzerinden kredi notunuz müsaade ederse kimliksiz, evraksız kredi alabileceksiniz. Bunun için internet bankacılığı şifresi almanız gerekiyor.

Vakıfbank Öğrenci Kredisi ve Eğitim Kredisi

Ülkemizde kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eğitim ve Öğrenci kredisi adı altında verilen bu kredilerde limit 20.000 TL olmaktadır. 60 ay vadeli olarak verilen bu kredilerde banka şubesine veliniz ile birlikte giderek başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bu kredilerde senelik yurt parası içinde ödeme yapabiliyorsunuz. Banka şubelerinde giderek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Garanti Öğrenci Kredisi

Garanti BBVA üzerinden hem öğrenci kredi kartı hem de kredi alabilirsiniz. Öğrenciler için verilen bu krediyi alabilmeniz için Bonus kart sahibi olmanız gerekiyor. 10.000 TL’ye kadar olan tüm ihtiyaçlarınız için bu bankadan başvuru yapabilirsiniz. Öğrenci belgesi, kimlik ve ikametgah belgesi ile velinizin kimliği ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuz eğer banka şartlarına uygunsa anında krediniz onaylanacaktır ve sizde kredinizi hesabınıza aktaracaksınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.