Uygun Banka Kredi

Tatil Kredisi Nasıl Alınır? (Faizsiz Başvuru)

Tatil Kredisi Nasıl Alınır? (Faizsiz Başvuru)

Tatil Kredisi Veren Bankalar hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz. Bankalar ihtiyaç kredisi verecekleri zaman çeşitli kampanyalar yapmaktadırlar. Bu kampanyalarından en çok tercih edileni de tatil kredileridir. Tatil kredileri sadece yaz tatili için verilen bir kredi değildir. Bayram tatili, yarı yıl tatili gibi birçok tatil zamanını iyi geçirmeniz için verilen kredilerdir. Ayrıca tatil yaparken aklınız borçlarda kalmasın diye bu krediler 3 ay ertelemeli olarak da verilmektedir. Bu yazımızda sizlere hem faizli hem de faizsiz helal tatil kredisi veren bankalar hakkında bilgiler vereceğiz.

İçindekiler

Uygun Faizlerle Kredi Almak İçin Şartlar Nedir?

Tatil kredisi almak istiyorsanız bankaların kampanyalarını takip edebilirsiniz. Bankalardan uygun faizlerle kredi alabileceğiniz çok az seçenek vardır. Bu bankalardan en önde gelenleri kamu bankalarıdır. Kamu bankalarından kredi alabilmeniz için çok katı bir müşteri olmanız gerekiyor. Çünkü bu bankaların kuralları diğer bankalara nazaran daha katıdır. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden uygun faizli tatil kredisi alabilirsiniz. Eğer bu bankadan müşteri iseniz daha uygun faizler sizleri bekliyor.

  • Ziraat Bankası: Ziraat bankası üzerinden 100.000 TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Aldığınız krediyi 60 ay vade yapabilir ve 3 ay ertelemeli olarak kullanabilirsiniz. En uygun faiz oranını bu bankadan alırsınız. Başvuruyu banka şubelerine giderek yapabilirsiniz.
  • Vakıfbank: Vakıfbank ihtiyaç kredisi adı altında 90.000 TL’ye kadar tatil kredisi vermektedir. 90.000 TL’ye 60 ay vade yaptıran bu bankadan kolay bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. Maaşınızı bu bankadan alıyorsanız maaşınızın 22 katına kadar anında onay alıp kullanım yapabilirsiniz. Bu bankadan aldığınız kredilerde de 3 ay ertelemeli şansınız vardır. Ayrıca 3 aydan aya ödemeli kredi de alabiliyorsunuz. Detaylar ve başvuru için en yakın Vakıfbank şubesine gidebilirsiniz.
  • Halkbank: Diğer kamu bankaları gibi bu bankadan da uygun faizle kredi alabilirsiniz. Halkbank diğer 2 banka gibi çok bonkör davranmaz. 50.000 TL’ye kadar anında 60 ay vadeli kredi alabilirsiniz. Başvuruyu sadece banka şubelerinden yapabilirsiniz.
İLGİLİ YAZIMIZ  İnşaat Tamamlama Kredisi Veren Bankalar

Bu verdiğimiz kamu bankalarından ayrıca diğer özel bankalardan da uygun faizlerle yüksek limitli krediler alabilirsiniz. Bankalardan kredi başvurusu yapmadan önce kredi sicilinizi kontrol ederseniz hangi bankadan hangi krediyi kullanacağınızı daha kolay seçebilirsiniz. Şimdi bu bankalara bir göz atalım.

  • Denizbank: 55.000 TL’ye kadar anında 60 ay vadeli tatil kredisi alabilirsiniz. Başvuru için mesaj atmanız yeterlidir. Kredim yazıp boşluk bırakın TCKN yazdıktan sonra (TC KİMLİK) 3280’e mesaj atın. Eğer kredi sonucu olumlu gelirse bankaya kimliğinizle giderek kredinizi kullanabilirsiniz.
  • QNB Finansbank: TC KİMLİK numaranızı 5030’a mesaj atarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar tatil kredisi veren bu bankadan sizde anında işlem yapabilir ve onaylanan kredinizi tatillerden sonra ödemesine başlayabilirsiniz. Banka şubelerine giderek de ayrıca başvuru yapabiliyorsunuz.
  • Akbank: 40.000 TL’ye kadar hiç bankaya gitmeden, evraksız, kefilsiz tatil kredisi kullanabilirsiniz. Bunun için bankadan bir hesabınızın olması ve bu hesaba bağlı Akbank Direkt şifresi olması gerekiyor. Bu işlemleri yaptıysanız internet bankacılığına girerek krediler bölümünden tatil kredisine başvuru yapabilirsiniz. Tatil kredileri ihtiyaç kredisi adı altında verilmektedir.

Faizsiz Tatil Kredisi Veren Bankalar

Faizsiz olarak tatil kredisi almak istiyorsanız katılım bankalarına başvuru yapabilirsiniz. Ülkemizde 6 adet katılım bankası vardır. Bu bankalardan islami şartlara göre dinimize uygun helal krediler alabilirsiniz. Bu bankalarda faiz yoktur kar payı vardır. Alacağınız kredi miktarına göre aylık olarak kar payınız hesaplanacaktır. Ayrıca bu bankalardan tatil kredisi harici hac ve umre kredisi de alabilirsiniz. Ülkemizde bulunan katılım bankaları şunlardır:

  • Albaraka Türk Katılım Bankası
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası
  • Türkiye Finans Katılım Bankası
  • Vakıf Katılım Bankası
  • Emlak Katılım Bankası
  • Ziraat Katılım Bankası

Bu bankaların size en yakın şubesine giderek kredi başvurusu yapabilirsiniz. Aldığınız kredileri 3 ay ertelemeli olarak da kullanabilirsiniz. Diğer bankalardan ertelemeli kredi nasıl alınır yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.