Uygun Banka Kredi

Ertelemeli Kredi Veren Bankalar (3 Ay- 6 Ay)

Ertelemeli Kredi Veren Bankalar (3 Ay- 6 Ay)

Ertelemeli Kredi Veren Bankalar Hangileridir? 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi nasıl alınır? Müşterilerin en çok merak ettikleri konulardan birisi de ertelemeli kredilerdir. Ertelemeli kredi başvurusu yapacak olan müşteriler hangi bankalardan bu krediyi alacağını bilmemektedir. Her bankanın böyle bir kampanyası olmadığını söylemek isteriz. Eğer sizde ertelemeli kredi alacaksanız 3 veya 6 ay ertelemeli olarak kredi alabilirsiniz. Eğer çiftçi iseniz 1 sene sonra ödemeli krediler alabilirsiniz. Ama bu kredi sadece çiftçi kredileri için geçerlidir.

Kredi başvurusu yaptığınız zaman eğer krediniz onaylanırsa ve başvuru yaptığınız bankada ertelemeli kredi veriyorsa bunu müşteri temsilcisine belirtmeniz gerekiyor. Özellikle yaz aylarında yapılmaya başlayan bu kredi kampanyası artık hemen hemen her bankada yapılmaya başlamıştır. Kredi alacak olan kişilerin öncelikle banka politikasına uygun müşteri olması gerektiğini söylemek isteriz.

Kredi politikası dediğimiz şey sizin daha önceki banka çalışmalarınızdan hazırlanan kredi notu ve kredi sicilinizdir. Kredi puanı kötü olan vatandaşlar kredi alamazlar. Bankalarda bir sıkıntısı olan ve vergi borcu yüzünden hesaplarında e-haciz olan kişiler kredi alamazlar. Tüm banka şartlarına uygunsanız aşağıdaki bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Eğer ihtiyaç kredisi değil esnaf kredisi alacaksanız Esnafa 30.000 TL Kredi Başvurusu adlı yazımızı okuyabilirsiniz.

İçindekiler

QNB Finansbank

Ertelemeli Kredi Veren bankaların başında Finansbank gelmektedir. Bu banka ihtiyaç ve taşıt kredilerinde 3 ay ertelemeli olarak kredi vermektedir. Kredi başvurusu yapmak için TC KİMLİK Numaranızı 5030 a mesaj atabilirsiniz. Kredi onayı aldıktan sonra kimliğinizle birlikte en yakın banka şubesine giderek onaylanan tutarı kullanabilirsiniz. Bu kredilerde onay aldığınız zaman sigorta kaydınızın olması gerekiyor. Kredi kullanımı yaparken 3 ay ertelemeli olarak kredinizi kullanabilirsiniz. Buna göre kredi faizleri değişiklik gösterecektir.

İLGİLİ YAZIMIZ  İcralık Olanlara Kredi Veren Bankalar

Akbank

Akbank ertelemeli kredi veren bankalar arasında yer almaktadır. Sizde bu bankadan kolay bir şekilde başvuru yapabilirsiniz. Banka sitesine girip başvurunuzu yapabilir veya internet bankacılığı, Akbank Direkt mobil üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz. Akbank üzerinden aldığınız bu kredilerde 3 ay erteleme şansıda vardır. Kredi ertelemesi sadece ihtiyaç kredilerinde olacaktır.

Kredi başvurusu yapacak olan müşterinin kredi notuna göre faiz oranı uygulanacaktır. Eğer kredi puanınız yüksek ise kredi alırken düşük faiz ile kredi alabilirsiniz. 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceğiniz bu bankadan online başvuru yaptığınızda 3 ay ertelemeli olarak işaretleme yaparak hemen hesabınıza aktarabilirsiniz.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 3 Ay Ertelemeli Kredi

Ülkemizde kamu bankası olan bu 3 bankadan hızlı bir şekilde ertelemeli kredi alabilirsiniz. Bu bankalardan kredi alabilmeniz için çok katı şartların olduğunu söylemek isteriz. Yukarıda verdiğimiz bankalarda gelir belgesiz de kredi alabilirsiniz ama kamu bankalarında bu mümkün değildir.

Kredi başvurusu yapacak olan kişinin kredi notunun yüksek olması gerekiyor ve en az 6 aylık aynı işyerinde sigortalı olarak çalışması gerekiyor. Eğer bu şartlara uygun değilseniz bu bankadaki hiçbir krediyi kullanamazsınız. Şartlara uygun olan tüm müşterileri 3 ve 6 ay ertelemeli taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi ve Konut kredisi alabilirler. Ayrıca çiftçi olan vatandaşlarda kredi başvurusu yaptıktan sonra 1 yılda bir ödemeli kredi başvurusunda bulunabilirler.

Sizlere bu yazımızda Ertelemeli Kredi Veren Bankalar  hakkında bilgiler verdik. Sizde bu bankalardan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bir önceki yazımız olan Bankaya Gitmeden Kredi Veren Bankalar (Online) sayfasına giderek bankaya gitmeden kredi alacağınız bankalar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.